Onze bewoners

Finvision

Finvision biedt een breed gamma aan van waarde toevoegende diensten op het gebied van financieel management, accountancy, controlling, rapportering, tax, audit, outsourcing van financiële profielen en selectie van financiële profielen, zowel aan de KMO ondernemer als aan CFO’s van grote ondernemingen en (internationale) multinationals. Daarnaast kunt u beroep op ons doen voor specifieke expertise.

 

Vanuit onze vestigingen op de as Kortrijk-Brussel-Hasselt en met bijna 80 finance professionals bieden wij onze klanten flexibele oplossingen aan op maat, op permanente of tijdelijke basis, op full time of op parttime basis.

 

Wat maakt ons uniek? We combineren onze ervaring in verschillende expertisegebieden en met een klantgerichte focus. We stellen ons in uw plaats om samen met u de beste oplossing te vinden. Onze professionals vormen samen met jullie één team en hebben een gemeenschappelijk uitgangspunt: toegevoegde waarde maximaliseren. Wij stellen ons dagelijks de vraag : hoe kunnen wij u verder helpen?


Hcmvision

De meest efficiënte weg naar succes? Dat is investeren in je menselijk kapitaal. Gemotiveerde talenten op de juiste plaats maken het verschil voor je onderneming. Dat hebben we bij Hcmvision goed begrepen. Medewerkers, managers en bedrijfsleiders coachen, sturen, prikkelen, inspireren: het is onze expertise.

 

Elke dag versterken we kmo’s met onze complete HR-oplossingen. Gespecialiseerde diensten met een resultaatgedreven aanpak. Helemaal op maat van je onderneming. Wij denken mee. Anticiperen. Durven een kritisch klankbord zijn. Wij gaan tot het uiterste om het menselijk kapitaal van je onderneming ten volle te benutten. Mét meetbare resultaten. En altijd in een directe, persoonlijke communicatie. Want dat werkt. Voortaan heb je slechts 1 aanspreekpunt voor al je Human Capital.


Lindbergh Consult

Lindbergh Consult heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van totaaladvies bij de uitwerking van woonzorgprojecten voor senioren.  Vanuit haar 3 vestigingen leveren zij kwalitatief, innovatief en professioneel advies op financieel, juridisch en operationeel vlak.  Lindbergh Consult is tevens gespecialiseerd in M&A voor zowel het  vastgoed als de exploitaties van seniorenprojecten en in de uitwerking van op maat gemaakte financieringsformules. Als gevolg van de grote kapitaalbehoefte in deze sector heeft Lindbergh Consult een privaat fonds opgericht waarmee ze, op nationaal en internationaal niveau, hedendaagse en duurzame zorgprojecten ontwikkelt.

Daarnaast is het bedrijf een partner/investeerder in de realisatie van verschillende pilootprojecten.

 


Lifeplan

 

Life Plan is een onafhankelijk tussenpersoon met als specialisatie pensioenopbouw. Wij stellen voor onze cliënten een pensioenplan op waarbij rekening wordt gehouden met hun persoonlijke doelstellingen naar de toekomst toe, maar waar we ook hun huidige behoeften in kaart brengen. Zo maken we ook een risicoanalyse op persoonlijk vlak naar overlijden, 

gewaarborgd inkomen en ziektekosten.

 


Claeys & Engels

Bij Claeys & Engels bieden we een volledig juridisch dienstenpakket aan in alle materies die betrekking hebben op human resources. Elke vraag wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure onderlegd is.

Ons kantoor is het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal.