Kantoren te huur in Hasselt

Het kantorencomplex Office House Hasselt omvat een stijlvolle, geklasseerde villa en een ultra moderne achterbouw met ruime ondergrondse parking.

 

Wij zijn centraal gelegen vlakbij de grote ring en op- en afrit nr 27 van de E313 (Antwerpen-Luik).

 

De kantoren zijn/worden volledig instapklaar afgewerkt en voorzien van design meubilair. Samen met de andere huurders, heeft u de beschikking over drie vergaderzalen, welke zijn uitgerust met moduleerbare wanden, zodat de drie zalen kunnen samengevoegd worden tot één grote zaal. Alle zalen zijn uitgerust met WiFi en hebben de mogelijkheid tot projecteren of het organiseren van conference calls. Met een totale vergadercapaciteit van 20 personen, kan zelfs de grootste vergadering  in ons complex plaatsvinden. Daarnaast heeft u eveneens de beschikking over de eetgelegenheid, compleet uitgerust met keuken, voorzien van alle toestellen en een stijlvol ingerichte bar.

 

Het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten is in de prijs inbegrepen. Het gebouw is voorzien van alle nieuwste technieken en daardoor zeer energie-efficiënt. Naar veiligheid is er een brand- en alarmcentrale, toegangscontrole en camerabewaking.

 

Kies voor de optie die het beste bij u past. Heeft u alsnog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!